Sistemul Apartament Inteligent

Spunem că apartamentele ARED sunt inteligente, şi pe bună dreptate.
Te întrebi ce înseamnă asta mai exact? Îţi explicăm cum funcţioneaza tehnologia avansată cu care este dotat fiecare dintre apartamentele ARED.

Alertă de inundaţie

Alerta inuntatie - apartamente inteligente ARED

Senzorii de apă din băi și bucătărie opresc alimentarea cu apă a apartamentului dacă detectează scurgeri, după care semnalul este trimis la terminalul plasat lângă ușa de la intrare. Odată ce a recepționat semnalul de alarmă, acesta trimite SMS proprietarului, care este anunțat de situația cauzată, prevenind eventuale pagube materiale.

Alertă de incendiu

Alerta incendiu - apartamente inteligente ARED

În momentul în care este sesizat fum în apartament, senzorul pornește sirena, iar semnalul de alarmă este trimis către terminalul sistemului. Acesta trimite automat un SMS de avertizare proprietarului, reducând amploarea unor astfel de evenimente.

Alertă de mişcare / hoţ

Alerta miscare hot - apartamente inteligente ARED

Atunci când senzorul este activat și detectează mișcare în apartament, sirena este pornită în mod automat. Ca și ceilalți senzori, acesta este transportat spre terminalul de la intrarea în locuință, care transmite un SMS proprietarului, oferindu-ți un plus de control atunci când lipsești de acasă

Ţinem la liniştea şi siguranţa ta şi a familiei tale. Tocmai de aceea, te încurajăm să alegi inteligent!