ARED: Blocuri noi - Apartamente noi

Construim si vindem apartamente din anul 2005. Apartamentele noastre au fost cumparate de peste 2950 de familii. Am construit in Arad si in Oradea peste 30 de blocuri noi compuse din apartamente cu o camera, apartamente cu doua camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, penthouse-uri, duplexuri si spatii de recreere.

 

Apartamente noi cu 2 camere in bloc nou

__Despre noi - Continut Evidentiat 1

Apartamente inteligente

Fii fără griji atunci când pleci de acasă - apartamentul tău își poartă singur de grijă!

Apartamentele ARED sunt dotate cu sistem « apartament inteligent » care are următoarele funcțiuni: senzori inundație ce opresc alimentarea cu apă a apartamentului în caz de inundație, senzori de fum și incendiu, sistem antiefracție cu dectoare IR.  Sistemul avertizează proprietarul de producerea acestor evenimente prin transmiterea de mesaje text pe telefonul mobil.

__Despre noi - Continut Evidentiat 2

Locuri de joacă

Poți să îți lași liniștit copilul la joacă în cartier, știind că se joacă frumos și în siguranță!

În cartierele ARED sunt amenajate locuri de joacă pentru copii dotate cu tobogane, balansoare, cățărătoare, hinte, căsuțe de lemn și mobilier urban, astfel încât timpul liber petrecut în aer liber să fie cu adevărat un moment de fericire.

__Despre noi - Continut Evidentiat 3

Încredere dobândită pe parcursul anilor

Am pornit de la dorința de a trăi într-un mediu diferit. Ne-am gândit la cum ar arăta locul ideal în care să ne creștem copiii și nepoții, la atmosfera pe care am dori să o simțim când ajungem acasă după o zi plină. Am încercat să îmbunătățim aspecte de care nu eram mulțumiți, pentru ca generațiile următoare să se bucure de calitate, siguranță și confort, cu cheltuieli restrânse. Numărul familiilor care au ales până astăzi apartamentele inteligente ARED reprezintă încrederea câştigată de-a lungul celor 10 ani de experienţă.