Emma Voyage

Reducere pentru clientii Ared: 3% - 5%

Emma Voyage este o agenție de turism dinamică , având ca principale activități consilierea în domeniul turismului și oferirea de servicii și produse turistice menite să satisfacă cele mai variate gusturi în materie de turism.

Toți merităm din când în când o vacanță sau un city break, sau pur și simplu să călătorim fără griji oriunde și oricând. Dacă abia acum ne-ai descoperit, pregătește-te ca aceasta să devină agenția ta preferată pentru rezervarea sejururilor, circuitelor sau călătoriilor tale.

Cu agenția Emma Voyage promitem să îți organizăm călătoria astfel încât tu să te bucuri de destinație și activități cât mai relaxante.

Portofoliul nostru de produse, acoperă o gamă largă de destinații turistice, pentru care vei primi consultanță personalizată în funcție de nevoile tale: scop, buget, perioadă, etc.

Pe lângă pachetele de servicii oferite de o agenție turoperatoare – sejururi/vacante, circuite cu ghid român, bilete de avion, city break-uri, vouchere de vacanță, poți apela la noi și pentru evenimente corporate în diferite zone turistice, turism medical, nunți în locații de vis, tabere scolare, turism sportiv.

Așadar, indiferent de motivul pentru care călătorești, lasă un consultant Emma Voyage să se ocupe de partea tehnică a voiajului tău și bucură-te de destinație.

Pentru posesorii cardului ARED Gold se oferă reduceri de:
-5 euro la bilete de avion
-3%-5% la toate pachete turistice
-50 euro pentru luna de miere

Călătorește, visează, descoperă!

Contact

Str. Cocorilor, nr.44
Tel. 0723.333.575, 0257.252.595

Website: http://www.emmavoyage.ro