Altex România

Reducere pentru clientii Ared: 5% - 7%

Pornind de la deviza “Cel mai mic preț din România” suntem liderii pieței de electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia, din țară, de peste 20 de ani. Însă nu doar prețul face diferența: în același timp, oferim o gamă variată de produse inovatoare, susținute de soluții optime de finanțare, adaptate nevoilor tale.

Altex înseamnă leadership, inovație, varietate, diversitate și, nu în ultimul rând, un preț corect pentru produsele de care ai nevoie zi de zi!

Îți garantăm cea mai bună alegere în privința achiziției făcute! Cunoaștem entuziasmul ce însoțește comanda plasată în magazinul nostru și de aceea vei avea parte întotdeauna de livrare rapidă și transport asigurat astfel încât să te poți bucura cât mai repede de produsele cumpărate.

Iar dacă vei găsi un preț mai mic în altă parte, beneficiezi de programul nostru “2 x diferența” prin care îți oferim de două ori diferența de preț, pentru a te bucura de cumpărăturile făcute în magazinele noastre.

Posesorii cardului ARED Gold beneficiază de discount 5% pentru cumpărăturile mai mici de 4.000 ron, și 7% pentru cumpărăturile mai mari de 4.000 ron. Nu se acordă discount la produsele în promoție sau produsele care fac obiectul altor reduceri.

Contact

Altex Arad Kaufland, Str. Banu Mărăcine, Nr. 6, Arad
Tel. Bildea Vasile 0756073484; Ilea Silviu 0756073486
E-mail. arad-terra@magazine.altex.ro

Website: http://www.altex.ro