Centrul Medical Mediar

Reducere pentru clientii Ared: 10%

Centrul Medical Mediar Arad este o clinică specializată în Servicii de Medicina Muncii.

Se spune ca munca este o boala si de aceea a aparut Medicina Muncii. Noi credem ca munca este o binecuvantare si de aceea a aparut Mediar. Iar cea mai buna maniera de a-ti prezice viitorul este sa ti-l construiesti singur. Si exact asta facem noi, impreuna. Il construim impreuna prin educatia medicala a fiecarei persoane cu care interactionam, il construim prin implementarea unei gandiri orientate catre preventie medicala si, nu in ultimul rand, prin sustinerea valorilor romanesti.

Am observat ca in sistemul medical romanesc de cele mai multe ori pacientul alege la ce medic sa mearga dupa sistemul 4P – 4 pasi (isi face semnul crucii si spune “Doamne ajuta ca medicul acesta sa imi dea de leac!”). Noi avem o alta abordare si implementam o tehnologie de preventie 3M (Medicina Muncii Mediar), in varianta 2R (Rodica Rosca).

Oferim discount de 10% la serviciile medicale (consultații) de medicina muncii și medicina generală, investigații paraclinice: analize de laborator, ECG, audiometrie, spirometrie.

Contact

Str. Tudor Vladimirescu, nr. 28, Arad
Tel. 0257 21 21 21; 0787 544 104 Dana Sîrbu
E-mail. office@mediar.ro

Website: http://www.mediar.ro