PASTEL CERAMICA

Reducere pentru clientii Ared: 5%

Compania Pastel Ceramica, parte din grupul de firme Rodspectra, este un brand consacrat în domeniul finisajelor și amenajărilor interioare care și-a început activitatea în anul 2018, în Arad. Viziunea și strategia de continuă dezvoltare, extinde rețeaua proprie de showroom-uri Pastel Ceramica în orașele Timișoara, din octombrie 2017, și Cluj, din octombrie 2019, oferind clienților cele mai noi colecții de plăci ceramice, parchet, obiecte sanitare și mobilier de baie.
Acordând o atenție sporită amenajărilor interioare și beneficiind de bonitatea unor parteneri de prestigiu, preocuparea permanentă a echipei Pastel Ceramica este de a aduce în România produse exclusiviste, cu design deosebit și de calitate imbatabilă, de la producători cu tradiție din Italia, Spania, Serbia.

În cei peste 3 ani de activitate, compania a construit parteneriate solide cu firme de construcții, dezvoltatori imobiliari, arhitecți și designeri din mai multe zone ale țării, numeroase lucrări de referință din România purtând amprenta Pastel Ceramica.

La Pastel Ceramica îți oferim consultanță de specialitate, proiecte 3D, transport la domiciliu.

Posesorii cardului ARED Gold beneficiază de reducere de 5% pentru toate produsele Pastel Ceramica, exceptând produsele care nu fac obiectul altei promoții, precum și de un voucher cadou de – 10% din valoarea fără TVA a primei achiziții, valabil la a doua achiziție. Cum funcționează voucher-ul? De exemplu, să zicem că ai achiziționat de la Pastel Ceramica gresie și faianță în valoare de 4.000 lei, fără TVA. Imediat, primești un voucher de 10% din valoarea achiziției și astfel, poți să îți iei bateria sau lavoarul pentru baia ta… gratuit (profitând de valoarea voucher-ului). Te așteptăm în showroom cu oferte speciale dedicate parteneriatului Ared!

Contact

Arad, Strada Mărășești, nr. 52 A, Jud. Arad
Tel.: 0738 842 828 ; 0738 842 846; 0724 598 882
E-mail: arad@pastelceramica.ro

Website: http://www.pastelceramica.ro