Proges

Reducere pentru clientii Ared: 5% - 10%

Parchet, mochetă, covoare, linoleum, lambriuri, uşi de interior, tavane false, plăci OSB, precum şi diferite tipuri de accesorii. Se acordă reducere preferenţială de 5% pentru clienţii ARED, pentru parchet şi accesorii şi 10% discount la mocheta şi covoare la produsele care nu fac obiectul altei promoţii.

PROGES este una dintre principalele companii româneşti din domeniul distribuţiei produselor pentru amenajări interioare cu o reţea
naţională de magazine specializate şi flota proprie de distribuţie.

Într-o piaţa competitivă şi aflată într-o permanentă schimbare, ne-am propus să iţi oferim soluţii cât mai diverse, în ceea ce priveşte amenajările interioare, la un raport calitate/preţ cât mai avantajos, pentru că am înţeles că nicăieri nu poate fi mai bine ca acasă.
Motive pentru care, la Proges îţi stăm la dispoziţie cu sfaturi profesioniste şi o gamă cât mai largă de produse.

Schimbările şi înbunătăţirile sunt întotdeauna veşti bune şi vin tot timpul împreună. Astfel Proges a trecut printr-un număr semnificativ de îmbunătăţiri ale imaginii şi în ceea ce priveşte aspectul magazinelor. Suntem mereu dornici şi entuziaşti când vine vorba de noutate, îmbunătăţindu-ne mereu oferta şi selecţia de produse şi servicii, căutând mereu noi modalităţi de a ne apropia de cumpărător şi a răspunde cât mai bine la nevoile şi cerinţele acestora.

În primul rând credem în preeminenţa calităţii asupra cantităţii; a serviciilor orientate către client şi personalizare în detrimentul volumelor şi standardizării.

La Proges înţelegem că fiecare client este diferit, având aşteptări şi nevoi diferite, la care răspundem prin calitatea produselor, profesionalismul serviciilor şi diversitatea ofertelor.

Contact

Str. Aron Cotrus, Nr.13, ARAD
Tel. 0742 051 985 Dorel Pop