Piastrelle

Reducere pentru clientii Ared: 15%

Compania Piastrelle si-a inceput activitatea în anul 1998, în Lugoj, cu importul de gresie și faianță din Italia. Din 1999 acesta si-a dezvoltat o rețea proprie de retail și depozite în mai multe orașe ale tarii, in anul 2000 ajungand deja la primul milion de mp de ceramică italiană importat în România.
Astăzi Piastrelle detine o vasta rețea de showroom-uri și concept store-uri în 6 orașe ale țării (București, Timișoara, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Lugoj), la care se adaugă 5 depozite, o flotă de mijloace de transport ce deservește întreaga țară și o echipă profesionistă de peste 100 de oameni pasionați de frumos.
Preocuparea permanentă a echipei Piastrelle este de a aduce în România produse exclusiviste, cu design deosebit și de calitate imbatabilă, de la plăci ceramice si obiecte sanitare pana la mobilier de baie, sisteme de dus, parchet si multe altele, de la producători cu tradiție din Italia, Spania, Polonia.
La Piastrelle ai consultanță de specialitate, proiecte 3D, consiliere tehnică pentru fațade ventilate si alte proiecte deosebite, servicii de montaj cu echipe specializate, transport la domiciliu.
În cei peste 17 ani de activitate, compania a construit parteneriate solide cu firme de construcții, dezvoltatori imobiliari, arhitecți și designeri din toate zonele tarii, numeroase lucrări de referință din România purtand amprenta Piastrelle.
Posesorii cardului ARED Gold beneficiază de reducere de 15% pentru produsele care nu fac obiectul altei promotii.

Contact

Calea Timisorii, Nr.170, Aradul Nou, Arad
Tel. 0724 598 882; 0357 442 912
E-mail. showroom.arad@piastrelle.ro

Website: http://www.piastrelle.ro